Logoped sökes till världsledande hjälpmedelsföretaget Tobii Dynavox


Customer Trainer till Tobii Dynavox


Annonstext:

Är du en logoped eller specialpedagog som brinner för att använda dina kunskaper på nya och meningsfulla sätt? Vill du utvecklas i din karriär - och gör en avgörande skillnad i människors liv?


Hos oss på Tobii Dynavox får du vara med i teknologins framkant. Vi hjälper människor med komplexa svårigheter att återigen kunna göra saker de tidigare klarat själva ­– eller aldrig kunnat drömma om. Det kan vara att ge ett barn utan röst möjligheten att uttrycka ett oväntat önskemål om mellis eller ge någon möjligheten att skriva en bästsäljande roman med sina ögon.

Vi söker dig som vill träna, utbilda och sprida kunskap om vår assisterande teknik till föräldrar, vårdare, träningscenter, skolor och förskrivare i hela Sverige.

Power to be You
Power to be you eller ”kraften att vara sig själv” är vårt motto – och drivkraften när vi skapar assisterande teknik som ger människor röst på ett helt nytt och ofta revolutionerande sätt.

Se själv hur våra produkter har förbättrat livet för Becky och Jeff

Var med och gör skillnad
Vi söker dig som lika proffsigt som passionerat kan träna och utbilda kunder i vårt produktsortiment av hjälpmedel för kommunikation och datorstyrning. Oavsett om det är organiserade träningssessioner, webbinarer, personliga möten eller föreläsningar på mässor och konferenser. Som med samma engagemang är engagerad i relaterade nätverk och ingår i vårt säljteam. En dag på jobbet kan innebära:

Träning och utbildningar för nuvarande och potentiella kunder
Bidra till att hitta och skapa nya affärsmöjligheter i nya kundgrupper i Sverige
Introducera och etablera nya produkter på marknaden via utbildnings- och träningsinsatser
Att vara delaktig i anpassning av produktutbud till olika diagnosgrupper
Genomföra Sverigemöten och events tillsammans med säljteamet i Sverige
Du kommer att ingå i det svenska säljteamet och rapportera till Sales Manager Sverige.

Låter det här som du?
För att lyckas i rollen och trivas hos oss på Tobii Dynavox, bör du ha:

En utbildning som Logoped, specialpedagog eller motsvarande
Erfarenhet av från arbete inom hälso- och sjukvård, medtech-industrin eller skola gärna med kommunikationshjälpmedel
Vana att arbeta med Windows Office paketet
Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
Körkort – du kommer att vara på resande fot med ca 50 övernattningar per år (tjänstebil ingår)
Låter det här som du? Då ser vi fram emot att träffas!

Väx med Tobii
För att trivas hos Tobii Dynavox och med din roll, tror vi att du är en person som gillar möten med nya människor och kan bygga långsiktiga relationer – både inom och utom företaget. Du är nyfiken, gillar teknik och har ett genuint intresse för vår kundgrupp. Du drivs av möjligheten att skapa och påverka din roll. Och eftersom du kommer att resa en hel del, krävs det att du är självgående, proaktiv och har stark självdisciplin. Sist men inte minst att du brinner för allas rätt att kommunicera!

Kort om Tobii Dynavox
Tobii Dynavox är världsledande när det gäller innovativ teknik för ögonstyrda datorer och hjälpmedel för kommunikation. Vi utvecklar hård- och mjukvara som hjälper människor, som inte kan kommunicera verbalt eller använda en dator med sina händer, till ett bättre och mer självständigt liv. Tobii Dynavox ingår i Tobii Group med huvudkontor i Stockholm agerar vi globalt med kontor i  USA, Tyskland, Storbritannien, Norge, Japan, Taiwan, Chile och Kina.

Om du vill vara med och bygga ett företag snarare än att bara jobba i ett, om du uppskattar att få ta i och skapa resultat under eget ansvar, där du kan växa och utvecklas, då kommer du att känna dig hemma.  Det handlar om passion, innovation och att få saker att hända.

Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida!

Nästa steg
Skicka in ditt CV med personligt brev via länken så fort som möjligt eftersom vi tittar på ansökninar löpande. Har du frågor om rollen går det bra att kontakta Talent Aquisition Partner, Sanna Fridell sanna.fridell@tobii.com

Välkommen!

Kommentarer

Populära inlägg