Enhetschef till Habiliteringscenter Södertälje, barn

Sista ansökningsdag: 2020-05-20

Annonstext:
Nu söker vid dig som tillsammans med dina medarbetare vill utveckla enheten med målsättningen att ge bästa förutsättningar för att stödja personer med funktionsnedsättning enligt Habilitering & hälsas uppdrag!

Om oss:

På Habiliteringscenter Södertälje Barn ger vi insatser till barn 0-18 år med varaktiga funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning, rörelsenedsättning och autism. Vi arbetar med råd, stöd och behandling till barnen, deras familjer och nätverk. Vårt upptagningsområde är kommunerna Nykvarn, Salem och Södertälje.

 Här arbetar omkring 18 medarbetare i tvärprofessionella specialiserade team bestående av arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder, psykologer, specialpedagoger, fysioterapeuter/sjukgymnaster och administrativ personal. Vår mottagning finns i trevliga lokaler nära Centralstationen i Södertälje.  

 Vi sitter i samma lokaler som Habiliteringscenter Södertälje Vuxna och du kommer därför att ha ett nära samarbete med din chefskollega för vuxenteamet.

 

Om tjänsten:  

Som enhetschef är du direkt underställd sektionschef och ingår i sektionens ledningsgrupp som består av två sektionschefer och enhetschefer från 12 andra Habiliteringscenter. Som Enhetschef har du ansvar för verksamhetens kvalitet och patientsäkerhet samt budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.

Du leder enheten så att bästa förutsättningar ges för att de olika teamen ska kunna utvecklas på bästa sätt. Du kommer att arbeta för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva team och driva verksamhetsutveckling. Du samarbetar även aktivt med andra aktörer inom exempelvis kommunen och hälso- och sjukvården.  

Du ansvarar för att riktlinjer och rutiner efterföljs, att målen uppnås och att teamet säkerställer kvalitén i insatserna.

 

Om dig:

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning och med tidigare chefserfarenhet med personal- och budgetansvar. Erfarenhet av habiliteringsarbete och kunskap om målgruppen är meriterande.

Som person är det viktigt att du har goda ledaregenskaper, såsom förmåga att fatta och förverkliga beslut och tillvarata och utveckla medarbetarnas erfarenheter och kompetens.

Du är tydlig i din kommunikation, trygg i din roll samt utvecklingsfokuserad och strukturerad. Du har helhetsperspektiv och skapar lätt förtroende. Du har ett driv och ett engagemang för din uppgift och har förmågan att bidra till ett öppet, framåtriktat arbetsklimat.  

 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning i grundprofession, med treårigt förordnande som Enhetschef.

Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  

 

Hos oss får du:

Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett trevligt arbetsklimat med god arbetsmiljö. Du får både ett kollegialt stöd genom sektionens enhetschefer och övriga enhetschefer inom Habilitering & Hälsa. Du ges även goda möjligheter till kompetensutveckling genom kontinuerlig fortbildning och chefshandledning. Vi har förmåner så som fri hälso- och sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid 

 

Vill du veta mer? 

Kontakta gärna Sektionschef Tomas Björnstad  08-123 350 05.

 

Facklig företrädare:  

Ledarna tel. 0200-87 11 11  

Aina Blom, SACO 0707-63 01 29  

Siv Aronsson, SSR 0725-82 44 22  

Liisa Holtay, Psykologförbundet 08-123 404 84  

Ola Teller, Vision 08-123 404 81  

Janne Virtanen, Jusek 08-123 475 29  

 

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

 Lyssna gärna på Habilitering & Hälsas podd funka olika och läs vår tidning Funktion i fokus . Du kan även följa oss på Facebook eller läsa mer om oss på habilitering.se/jobb.


Ansök här


 Länk till annons på SLL

Övrig information:  

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.  

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Kommentarer

Populära inlägg