Antal lediga jobb:

måndag 21 augusti 2017

Tobii söker Logoped som utbildare på Dynavox-produkter

Annonstext:

Tobii Dynavox söker nu en logoped som Trainer till affärsområdet Assistive Technology i Sverige. Våra produkter, som omfattar marknadsledande ögonstyrda datorer, ögonstyrningsenheter för persondatorer och touch displayer används av människor som har svårigheter eller inte kan kommunicera eller accessa en dator. Tobii Dynavox har snabbt utvecklats till en innovativ marknadsledare inom detta område. En mycket spännande framtid väntar eftersom ögonstyrning växer starkt inom en mängd nya områden och vi är otroligt stolta över att vårt arbete verkligen gör skillnad i människors liv!
Vi står inför många nya spännande utmaningar och söker nu en person med ansvar för att i samarbete med säljorganisationen träna och utbilda förskrivare, beslutsfattare och användare på vårt produktsortiment av handikapphjälpmedel för kommunikation. Du kommer att ingå i det svenska säljteamet och rapportera till Sales Manager Sverige. Huvudkontoret är beläget i Mörby, Stockholm varifrån denna tjänst är placerad. Tobii finns idag med egna bolag i ett flertal länder och säljer sina produkter globalt både direkt och via återförsäljare. Idag är vi över 800 anställda världen över, är du vår nästa kollega som hjälper oss att bli ännu bättre?

Om du vill vara en del av ett redan starkt affärsområde och ha möjligheten att utveckla vår försäljning inom nya områden är detta jobbet för dig!
I den här rollen kommer du

  • Medverka till att utöka vår försäljning mot befintliga kunder genom utbildning och träning
  • Vara en del i att utveckla och skapa nya affärsmöjligheter i nya kundgrupper i Sverige
  • Introducera och etablera nya produkter på marknaden via utbildnings- och träningsinsatser
  • Anpassa vårt produktutbud till olika diagnosgrupper
  • Driva säljaktiviteter, Sverigemöten och events tillsammans med vårt sälj-team
  • Resor ingår med ca 40 - 50 övernattningar per år inkl. visst internationellt arbete. I tjänsten ingår tjänstebil.

Till denna tjänst söker vi någon med
  • En utbildning som Logoped eller motsvarande
  • Erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård och/eller industrin, gärna inom medicinteknik eller tekniska hjälpmedel
  • Vana från att arbeta med Windows Office paketet, och har en generell teknisk förståelse och intresse.
  • Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Då tjänsten innebär att du till och från är ute på resande fot, är det ett krav att du har körkort. I den här tjänsten får du verkligen möjligheten att vara en del av att bygga upp något nytt så vi hoppas att du är proaktiv och drivs av att genomföra dina idéer!
Här på Tobii får du vara dig själv och i ditt arbete kommer du verkligen hjälpa människor.

Ansökan och kontakt
Du ansöker genom att klicka på länken nedan och bifogar ditt CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem, om du har några frågor kan du kontakta Mats Reimers på mats.reimers@tobiidynavox.com


https://www.tobii.com/sv/group/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar