Hjälpmedelscentralen i Eskilstuna söker logoped





Ref. nr: RHH-14-041
Sista ansökan: den 1 december 2014

Du kommer att arbeta länsövergripande med placering i Eskilstuna. Du kommer att arbeta både självständigt och i team (kommunikation, kognition, syn, hörsel, larm och omgivningskontroll).


Din kompetens

Vi söker i första hand leg logoped men även leg. arbetsterapeut kan vara aktuellt. Du har klinisk erfarenhet samt kunskap om hjälpmedel inom tal, röst och språk.

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Utvecklingen går snabbt inom detta hjälpmedelsområde. Därför är det viktigt att du är nyfiken och intresserad av ny teknik.

Dina arbetsuppgifter
• Medicinskt sakkunnig vid utprovningar av hjälpmedel inom området kommunikation
• Informera, utbilda och ge råd till förskrivare
• Medverka vid sortimentsurval och upphandlingar
• Följa utvecklingen inom området


Om

Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder landstinget och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsnedsättningar. Hjälpmedelscentralen ingår i Landstinget Sörmlands förvaltning Habilitering & Hjälpmedel. Hjälpmedelscentralen är intäktsfinansierad och drivs i samverkan mellan landstinget och länets kommuner, huvudsakligen i Eskilstuna med filialer i Nyköping och Katrineholm.

Vi är organiserade i 4 sektioner (administration, teknik, lager/logistik och konsulenter), totalt ca 70 medarbetare. Alla våra medarabetare har ett stort engagemang för vårt uppdrag som är att tillhandahålla en effektiv och lättillgänglig hjälpmedelsförsörjning av bästa kvalitet till länets invånare.

B-körkort.

Tillträdesdag: 2015-04-01

Frågor och ansökan
Hjälpmedelskonsulent Marit Näsholm 016-10 48 80
Sektionschef Administration Margareta Eriksson 016-10 36 91
Facklig information: Karin Wennerberg Thorén 0150-563 92



Kommentarer

Populära inlägg